Természetesen ez a Rab neutrino energia a legmelegebb teljesítményorientált csökkenő jerkin. Elsődleges, valóban megrakott egy hatalmas 8,8 uncia háromszáz órával, amelyhez fejlett 800 töltöttségű elektromos erőcsökkenés kapcsolódik, vagyis egy új emelés 10% felett, összehasonlítva a korábbi tervekkel. Percekig, Rab úgy döntött, hogy a Pertex Energy-szel folytatja az okát, amely sokkal inkább takarja be az anyagokat, amelyek alatt az anyag sokkal inkább a szél mellett a vízálló, szemben a Pertex Quantum-nal, általában teljesen más, csökkentett rántással. Ennek sok eredménye jelentős hőmérséklet és még sok más, összehasonlítva veled, könnyű adagot kap.
Igazából ez a Neutrino nagyon kényelmes, így nem megy a kanadai liba téli kabátokba, hogy nagyon jó legyen a kisebb téli időjárási körülmények között napoktól hetekig, vagy esetleg a túlzott termelés során a kanadai liba-expedíció parka eladó dolgok. tegyen egy ragyogást, miközben összemegy kempingben, fekve, vagy esetleg pihenve a téltől.Egy új hátrányos síelési kirándulás használata, amelynek a szél lehűti a kis -13 ° F -25 ° C összeget, amikor biztosan meg tudtam volna alkotni a héjat , bőrön forraljuk az ásványvizet, és készítsünk esti étkezést, a sokkoló könnyű alvás mellett a Neutrino energiát felhasználva, amint a legtöbbünk befejezte a kemping felépítését, míg végül legtöbben végül elhagyták a következő ..
Néhány kirándulással ez a Neutrino Energia birtokolja az eltakarított éjszakakat a takaróm körül, mert a hőmérséklet soha nem csökkent alacsony hőmérsékleten, hogy biztosan biztosítsák a valódi borítást. Mégis, látva a könnyű súlyú Canada Goose kabátok online áruházát, amellyel csomagolhatja úgy, ahogyan azt hőnek tervezték, az én vállalkozásom általában elégedett azzal, hogy a Canada Goose Montebello Parka CG55 olcsó árat látja enyhítésre szánt, előre nem látható hideg hónapokkal.
Minta szerint a csökkenő kancsó nem célja a nagyobb víz melletti védelem, vagy talán ideális, még akkor is, ha a Neutrino Energy szinte mindenhez képest sokkal több védelmet nyújt. Mint már említettem, ez a Pertex Energy takaróanyag, poliuretán héjjal, hihetetlenül ásványvízré válik a szélriasztó mellett. Néhány átitatott spg idő alatt az ideálistól, amikor rájöttem, hogy ezeket a vállizmokról készült anyagokat először átitattam, még akkor is, amikor kiegészítő ellenőrzés során nem volt felismerhető transzmisszió, Kanada Goose Macmillan Parka olcsó ár, vagy esetleg áztatás Olcsó Canada Goose Kabát eladó | Canada Goose Kabát online bolt a csökken. A cikk stúdióban volt, amikor a kanadai liba Whistler Parka éjszakákat töltöttem, és kényelmesebbé szárítottam.